27 Syyskuu 2016

Uuden Jeep Compassin maailmanlaajuinen ensiesiintyminen Brasiliassa

 

Jeep esitteli eilen 26.9 täysin uuden Compassin Brasilian Goiâniassa (Pernambuco) sijaitsevan FCA:n Jeep-tehtaan tuotannon käynnistymiseen liittyvien juhlallisuuksien yhteydessä.

 

Jeep Compass on uusi ja aidosti maailmanlaajuinen kompakti SUV, jota tullaan valmistamaan yhteensä seitsemällätoista polttoainetehokkaalla voimalinjalla yli sataan eri maahan.

 

Uusi Jeep Compass laajentaa merkin maailmanlaajuista ulottuvuutta tarjoten vertaansa vailla olevia ominaisuuksia, joihin kuuluvat legendaarinen ja luokkansa paras nelivetojärjestelmä, edistyneet polttoainetehokkaat voimalinjat, korkealuokkainen ja alkuperäinen Jeep-design, ylivoimainen maantieajodynamiikka, ulkoilmaelämän vapaus sekä monipuolinen valikoima turvallisuusominaisuuksia ja edistyksellistä teknologiaa.

 

Uusi Jeep Compass - kaikkien aikojen kyvykkäin kompakti SUV - on saatavana Pohjois-Amerikan markkinoilla vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä ja Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa vuoden 2017 jälkimmäisellä puoliskolla. Lisätietoja ja kuvia on saatavana ajoneuvon Pohjois-Amerikan esittelyn yhteydessä marraskuussa järjestettävässä Los Angelesin autonäyttelyssä.

 

Jeep Suomessa

Jeepin Suomen maahantuontiyhtiö on FCA Finland Oy. FCA Finland Oy toimii maahantuojana Fiat, Alfa Romeo ja Jeep -autoille sekä Fiat Professional - pakettiautoille.


Lisätietoja:
Tuote- ja viestintäpäällikkö Tomi Kari, puh. 040 768 7060, tomi.kari@fcagroup.com,

www.jeeppress-europe.com
www.jeep.fi

 

Jeep Compassa lehdistökuvia: http://www.jeeppress-europe.com/gallery/detail/1583 

 

 

Uusimmat videot

Edistynyt haku

Etsi...

Mistä
Mihin
Etsi

Liitetiedostot